Ta'ito'atasi Quick Frozen Cheese Maketi Tele, Share & Trends Analysis Lipoti

Lipoti puna: Grand View Research

O le aofaʻi o le maketi o sisi faʻaaisa i le lalolagi atoa na faʻatauina i le USD 6.24 piliona i le 2021 ma o loʻo faʻamoemoe e faʻalauteleina i le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 4.8% mai le 2022 i le 2030. O le faʻatupulaia o le taumafaina o meaʻai vave e pei o pizza, pasta, ma burgers ua saofagā i le faʻateleina o le manaʻoga mo ituaiga sisi e pei o le mozzarella, parmesan, ma cheddar.E le gata i lea, o le tuputupu aʻe o le maketi sisi IQF i le B2B faʻaoga faʻaaoga e mafai ona mafua mai i le faʻateleina o le faʻaogaina o sisi i totonu o pisinisi taumafa.

Sisi Fa'a'aisa Ta'ito'atasi2

O mea e ave i ai le faamuamua a tagata faatau ua mafua ai le malosi o le manaoga mo sisi IQF i le US E le gata i lea, o manaoga o tagata faatau mo sisi faapitoa e mafua ona o le soifua maloloina, faigofie, ma le tumau.

O le tuputupu aʻe o le vaega mozzarella e mafua ona o le faʻateleina o le manaʻoga mo pizza ona o loʻo faʻasolosolo pea le pisinisi o pizza ma e sili atu le faʻatauina e tagata faʻatau se pizza pe a latou o i fafo e 'ai meaai vave pe a faʻatusatusa i isi meaʻai.E le gata i lea, o le IQF mozzarella o loʻo galue lelei pe a faʻafefeteina ma faʻaaogaina e fai ma faʻapipiʻi i luga o toasts, antipasti, baguettes, sandwiches, ma salati.

O le US ma le Iuni a Europa (EU) o lo'o gaosia tele ma fa'atau atu sisi i le lalolagi, e tusa ma le 70% o oloa fa'atau atu i le lalolagi.E tusa ai ma le US Dairy Export Council, o le faʻamalieina o le faʻatapulaʻaina o le gaosiga o susu i le EU na mafua ai le siʻitia o le 660,000 metric tone i le gaosiga o sisi i le 2020. Faatasi ai ma le faʻateleina o le taumafaina o sisi i le va o tagata faʻatau, o le tele o tagata gaosi oloa ua faʻalauiloaina le sisi. mea'ai vave e maua ai le tele o sea i le maketi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Taco Bell's Quesalupa e manaʻomia le lima taimi sili atu sisi nai lo le taco masani.O le mea lea, o loʻo faʻateleina e le au gaosi meaʻai vave le faʻatonuga o le tau i tulaga o le voluma.


Taimi meli: Oke-20-2022